top of page

Om oss

Helsehuset iSenter ligger i Glads vei 20 på Grefsen i Oslo og eies og drives av Mats Graf og Karina Hornseth.

De har 35 års heltidserfaring i å hjelpe mennesker med smerter, sammensatte problemstillinger og

med å løfte sinnstilstanden og livskvaliteten. På Helsehuset iSenter kombineres ulike metoder,

som akupunktur, massasje, meditasjon, fotterapi og coaching. Alt for å behandle Hele Mennesket.

Mats Graf

Mats Graf

Mats Graf er utdannet ved Atlantis Medisinske Høgskole, Nordisk Akupunkturhøgskole, Axelsons Bodywork School, Norsk Akademi for Vibrasjonsmedisin, samt Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole i Småland, Sverige. 

Han tilbyr, i tillegg til behandlinger, privattimer i yoga, veiledet avspenning, meditasjon og meditasjonskonserter sammen med Karina under navnet "Movement Meditation". Der bruker de mange ulike instrumenter, som Gong, Syngeboller, Fløyter, Gitar m.fl., og de er kjent for sitt nydelige samspill. Lydvibrasjonene fra instrumentene skaper både en deilig og effektiv avspenning i kroppen og aktivering av ulike potensialer i livet.

"Jeg er opptatt av at alle har forskjellige behov og forventninger når det gjelder behandling, og skreddersyr derfor opplegg tilpasset den enkelte. Det være seg opplegg for de som ønsker kroppslig og mental avspenning, en god treningsøkt eller spesielt tilpasset behandling for deg som har for eksempel ryggplager, nakkesmerter eller idrettsskader."

Som diplomert akupunktør, massasjeterapeut, yoga- og meditasjonslærer, samt coach og lydhealer har Mats kompetanse på mange felt, og har en helhetlig måte å hjelpe deg som pasient. Mats har jobbet som terapeut og kursleder på heltid de siste 30 årene. Han har startet og drevet behandlings- og kurssentre i både Stockholm og Oslo og driver nå Helsehuset iSenter på Grefsen.

"Ved behov kombinerer jeg gjerne ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet – og for å oppnå en effekt som varer."

Medlem av Norges Massasjeforbund samt Akupunkturforeningen.

Karina Hornseth

Karina Hornseth

Karina er utdannet fotterapeut, en beskyttet yrkestittel med helsefaglig utdannelse.

Hun hjelper pasienter med alt fra nedgrodde/inngrodde negler, liktorner, hudsprekker, sopp og fotvorter til mer alvorlige plager hos pasientgrupper med revmatisme, diabetes samt kreftpasienter med senskader etter cellegiftbehandling.

"Mange plager kan unngås ved riktig behandling tidlig, samt riktig skotøy. Å gå til en fotterapeut er en investering for fremtiden" 

Karina er i tillegg MediYoga instruktør, coach og lydhealer og sammen med Mats har hun utviklet en måte å spille konserter og lydreiser på, som gir dype, gode opplevelser.

 

Medlem av Norges fotterapeutforbund.


akupunkturforeningen – Kopi.png
fot.jpg
nmf-logo-watermark-gjennomsiktig-bakgrunn.png
bottom of page