top of page

Tantrisk magi for alle

Tantrisk magi for alle
Tantrisk magi for alle

Tid og sted

06. okt., 18:00 – 08. okt., 15:00

iSenter, Glads vei 20, 0489 Oslo, Norge

Om arrangementet

Enten du er singel eller har partner, er helt fersk eller erfaren i tantra; Velkommen til dypt nærvær og sanselig kontakt med deg selv og andre i et trygt og åpent fellesskap. Lær å bevege seksuell energi i kroppen og transformere livskraft til kjærlighet og høyere bevissthet.

Denne helgen er for deg som vil ha det gøy! For deg som vil invitere mer nytelse, glede, nærvær og kjærlighet inn i livet. Som ønsker å leve mer autentisk med deg selv og andre, og lengter etter å komme hjem til deg selv!

Gjennom øvelser og ritualer vil vi guide deg til en dypere og mer sanselig tilstedeværelse i kroppen, og til ærlige, nærende møter med øyekontakt og hjerteenergi.

Du vil lære å: - Sette grenser. - Få dypere kontakt med dine ønsker og behov. - Åpne kroppen for mer nytelse. - Gjøre aktive meditasjoner for å bygge opp energi. - Sirkulere seksuell energi - Gi og ta imot berøring med mer tilstedeværelse og økt nytelse.

Tantra er en vei til dypere møter med deg selv og andre. Til oppmerksom og sanselig tilstedeværelse. Tantra handler også om å tillate alle følelser og sensasjoner, og om å styrke forbindelsen mellom lyst, kjærlighet og bevissthet.

Vi ønsker både latter og tårer velkommen! Intensjonen vår er at du skal føle deg trygg nok til å gi litt slipp. Vi som holder kurset vil gi den emosjonelle støtten som trengs. Det vil ikke foregå seksuelle aktiviteter og du trenger ikke å være naken.

Hjertelig velkommen til en herlig helg!

Hilsen Kristina og Kristoffer

Sted: Isenter på Grefsen i Oslo (www.isenter.no), Glads vei 20, 0489 Oslo.

Tider: Fredag kl 18.00-21.00 Lørdag kl 10.00-17.00 Søndag kl 11.00-15.00

Pris: Vanlig pris: 2.500,- Early Bird (inntil 15.9.23) og studenter: 2.000,-

18 års grense

Påmelding og mer info: Mailto: kristoffer@terapikollektivet.no Mob: 98257576

Om oss: Vi som holder kurset har levd, kjempet, elsket og utviklet oss sammen i 13 år.Vi er begge tantralærere og psykoterapeuter, lidenskapelig opptatt av det terapeutiske potensialet i tantra. Som par har vi gått fra å kjempe om hvem som har rett, til å omfavne polaritetene i kampens hete. Det vi lærer av kampene er like viktig innsikt på vår vei til dypere intimitet og kjærlighet og som leken, dansen og nytelsen. Vi elsker å holde workshops og veilede mennesker.

Dele dette arrangementet

bottom of page