top of page

Rytme, flyt og kaos

Seminar om å finne flyt-tilstand

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Rytme, flyt og kaos
Rytme, flyt og kaos

Tid og sted

25. mar. 2022, 17:30 – 20:30

Helsehuset iSenter, Glads vei 20, 0489 Oslo, Norge

Om arrangementet

Seminar om å finne flyt-tilstand

Kurset trener deg i å finne flyt, og for å få til det skaper vi større bevissthet rundt kaos. Vi anser kaos som en helt nødvendig del av utvikling. Bevisstheten om dette underviser vi igjennom konkrete erfaringer. Vi bruker rytmiske bevegelser som er tilgjengelige for alle. Selv om dette kurset bygger på deltagelse gjennom bevegelse og rytme, så er det ikke fysisk anstrengende. Det er mer hjernen som får kjørt seg!

Hva får du igjen for dette? -Opplevelse av stress blir bevisstgjort slik at du vet hva som er passe mengde. Stress og kjedsomhet er to sider av samme sak -Du tør mer å gå inn i kaos, og vil tåle mer frustrasjon, du vil til og med kunne smile av det -Du blir bedre til å finne flyt -Musikere, sangere og dansere får en forsterket følelse av puls og rytme -Idrettsutøvere finner mer glede i treningen -Du som alltid er gira kan her oppleve meditasjon -Med mer, rytme og live er uløselig sammenknyttet

Det å kunne se utviklingsmuligheten/veksten som kaos er grunnlag for, gjør at du sparer mye fortvilelse og frustrasjon. Ikke minst er det å oppleve frustrasjon og vekst SAMTIDIG en fin opplevelse. En parallell til dette som vi også viser, er aktivitet og avspenning på samme tid. Bevegelsene er rytmiske og meditative.

Seminaret ledes av Mikael Khei som er utdannet taketina rytmelærer fra The Taketina Institute i Wien. Kurset bygger mye på dette materialet.

Kurset er lørdag fra kl. 17:00 – 20:00. Dersom det rytmiske tar av på en god måte så forbeholder vi oss retten til å fortsette til 21:00. Vi jobber med kaos, og det er jo ikke så forutsigbart.

Kurset koster kun 350kr. Betaling via billettlenke.

Vi holder til i salen til iSenter på Grefsen, et stort og vakkert rom med utsikt over byen og fjorden. Trikk nr. 11 og 12 stanser utenfor, ("Glads vei") og det er godt med gratis parkering utenfor døren. Adresse: Helsehuset iSenter. Glads vei 20, 0489 Oslo.

Billetter

  • Rytme, flyt og kaos

    Seminar

    kr 350,00
    +Tjenestegebyr på kr 8,75

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page