Meditasjonskurs - lær en form som passer deg

Meditasjonskurs - lær en form som passer deg

Tid og sted

Nov 16, 8:15 PM – Dec 07, 9:30 PM
Helsehuset iSenter, Glads vei 20, 0489 Oslo, Norge

Om arrangementet

På dette kurset over 4 tirsdagskvelder vil du lære ulike måter å meditere. Kurset starter 16. november og siste kursdag er 7. desember. ______________________________ Det å meditere er naturlig, og alle mediterer iblant. Forutsetningen for meditasjon er at man blir så interessert i noe, at man er absorbert av det. Det kan være hva som helst; Å nyte en solnedgang eller å dyrke en hobby for eksempel. At man er så opptatt av det, at man ikke tenker på noe annet. Selve meditasjonen begynner når du blir bevisst det du holder på med. Denne tilstanden er ofte preget av en sjelden sinnsro, som oppleves både som fysisk og mental. Så for å kunne velge å være i en meditativ tilstand - når du vil eller trenger det - er det en god hjelp å kunne slappe av både i kroppen, tankene og følelsene. Du vil lære avspenningsteknikker du kan bruke selv, og du vil lære helt konkrete meditasjonsteknikker, som gjør at du vil oppleve nye nivåer av tilstedeværelse i livet ditt. Noen meditasjoner vil du gjøre sittende, mens andre vil være mer aktive – og derfor anvendelige i mange ulike situasjoner i livet. Bli med på en spennende oppdagelsesreise i din bevissthet og i ditt liv! Metodene vi bruker på dette kurset er lette å tilegne seg, de er særdeles effektive – og de er herlig frie for dogmatiske tilknytninger til tradisjoner.

Om læreren: Mats Graf har lang og bred erfaring i å lære folk å meditere. Han har undervist i mange land, på alle kontinenter de siste tiårene. Han har uvanlig mye kunnskap og innsikt i hvordan sinnet fungerer, og derved hvordan man kan inkludere meditasjon som et redskap i å håndtere livets uendelige utfordringer, og i stedet la seg løftes - og frigjøre sine potensialer.

Mats har en folkelig måte å undervise på, og er opptatt av hvordan alle deltakerne kan få mest mulig ut av kurset – i forhold til sine forutsetninger. Han har flere medisinske utdannelser, både vestlig (medisin grunnfag), kinesisk (akupunktør) og indisk (yoga).

Mats jobber til daglig enten med coaching, akupunktur, massasjeterapi eller som musiker, kursleder innen yoga, meditasjon eller lydhealing. Han tok yoga- og meditasjonslærerutdannelse i India og Europa på 80-tallet og har startet og drevet 4 store yoga- og helsesentre i Stockholm og Oslo.

Velkommen!

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Meditasjonskurs
  990 kr
  +24.75 kr tjenestegebyr
  990 kr
  +24.75 kr tjenestegebyr
  0
  0 kr
Total0 kr