top of page

Lavvo konsert Trettestølen

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Lavvo konsert Trettestølen
Lavvo konsert Trettestølen

Tid og sted

12. aug., 18:00 – 19:15

Ål, Lyavegen 771, 3570 Ål, Norge

Om arrangementet

Det å oppleve levende musikk ute i naturen er en helt egen opplevelse. Når det hele foregår i en lavvo i fantastiske omgivelser på fjellet blir opplevelsen enda sterkere. Mats er 3. generasjonseier av hytta på Tormodset, og har siden barndommen gledet seg over fjelltoppene på Ålsfjellet.

Forvent deg en konsert med ulike stilarter, og med instrumenter fra hele verden. Musikerne er multiinstrumentalister, og benytter både akustiske og elektriske instrumenter. Du vil få oppleve bambusfløyter, gitarer, bass, indisk pumpeorgel, trommer, gong, tibetanske klangskåler, synthesizer-effekter, vokal og handpans.

Musikerne holder nå til i Oslo, og komponerer og spiller på ulike scener både i inn- og utland.

Mats Graf og Karina Hornseth driver kurs- og konsertstedet @iSenter i Oslo. Mats har spilt alt fra Jazz-funk på 70-80-tallet, til mer ambient musikk. De siste 5 årene har de holdt konserter sammen i Norge, Sverige og Tyskland og er blitt kjent for sitt nydelige samspill og spennende improvisasjon.

Under denne konserten har de fått med seg Preben Olram som er musiker, musikkinstruktør og skuespiller med lang erfaring med liknende konsertvirksomhet. Han er multi-musiker og trakterer en rekke instrumenter han også. www.prebenolram.com

Musikken de framfører er dels basert på egne komposisjoner og improvisasjon som oppstår i øyeblikket som et samspill mellom publikum og musikerne.

Sted: Lavvoen på Trettestølen Tid: 12. august kl. 18:00 Inngang: 240,-

Billetter

Pris

Antall

Total

 • Lavvo konsert

  kr 240,00

  +Tjenestegebyr på kr 6,00

  kr 240,00

  +Tjenestegebyr på kr 6,00

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page